Soroksár
    Soroksár
Soroksár   - Ipar
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
csomagolás papírgyártás, nyomdaipar üzemek, gyárak
fémmegmunkálás ruhaipar, textilipar vegyipar
gépgyártás szerszám, alkatrész villamosság
műanyagipar újrahasznosítás, feldolgozás víztechnika
műszer, alkatrészgyártás
 
  üzemek, gyárak
 
 Remondis Kft.
Város: 1238. Budapest
Utca: Helsinki út 105. 1126
Telefon: 06 1 421-4170
Fax:
Mobil:
Weblap: www.remondis.hu
E-mail: info@remondis.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - újrahasznosítás, feldolgozás
        *  Ipar - üzemek, gyárak
Bemutatkozás:

A REMONDIS AG & Co. KG a legnagyobb víz- és hulladékgazdálkodással foglalkozó cégek egyike, mely naponta több, mint 20 millió lakos kiszolgálását látja el világszerte. A REMONDIS a több, mint 500 saját üzemből álló kiterjedt hálózatán keresztül tevékenykedik 11 európai országban, Kínában, Japánban, Tajvanon és Ausztráliában. A logisztikai és feldolgozási területeken szerzett Know-How-unknak köszönhetően 16 millió tonna hulladékot gyűjtünk be és dolgozunk fel. Egy már több évtizede sikeresen működő vállalkozás tradícióira alapozva a REMONDIS-nál az ügyfeleknek való megfelelés és a hasznosság áll az első helyen. Ügyfeleinek és ügyfeleiért a REMONDIS ügyfélre szabott megoldásokat kínál - egészen a legkomplexebb kommunális és ipari szolgáltatási koncepciók kidolgozásánál is.

Logisztika és létesítményüzemeltetés.
Sokéves tapasztalat áll mögöttünk

Public Private Partnership.
Együtt tovább jutunk

Company Partnership.
Komplex, integrált rendszerek

Anyagáramlás és termékek:
Haszonanyagok kinyerése. Késztermékek

Fényképek:

 Knorr-Bremse Kft.
Város: 1238. Budapest
Utca: Helsinki út 85. 1932
Telefon: 06 1 421-1193
Fax: 06 1 421-1313
Mobil:
Weblap: www.knorr-bremse.com
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - üzemek, gyárak
        *  Jármű - alkatrész, kiegészítő
Bemutatkozás:

Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.

 

A Knorr-Bremse AG egy világméretű cég, mely 1905-ben, a német mérnök és feltaláló Georg Knorr által alapított vállalkozásból napjainkra nemzetközi méretű konszernné fejlődött. Ma a Knorr-Bremse öt kontinens 26 országában van jelen és vezető szerepet tölt be a fékrendszerek piacán, mind a vasúti járművek, mind pedig a 6 tonnánál nagyobb összgördülőtömegű haszongépjárművek területén.

A cég termékpalettája felöleli egy vasúti jármű fékrendszerének minden elemét, úgy mint a tárcsásfék-, vagy a tuskósfék egységeket, a fékhengereket, a gumitömlős fékkapcsolatokat, a csövezett féktáblákat, vagy a vészfékhúzókarokat. Napjaink legkorszerűbb termékeivel a cég messzemenően ki tudja elégíteni megrendelői igényeit.

 

A budapesti telephely alapítására 1995. decemberében került sor, a gyártás pedig a következő év júniusában kezdődött el. 1998. decemberében megnyílt a magasraktár, amit 2000-ben a kiszállítási terület korszerűsítése követett: ezek a logisztikai folyamatok javulását eredményezték. A vállalat összes munkafolyamata az üzleti kiválóságra törekvő folyamatos és magas színvonalú minőségbiztosításon alapul.

A Knorr-Bremse Hungária Kft. megalakulása óta folyamatosan növelte forgalmát. Ez a kedvező tendencia folytatódik, mára telephelye a vállalatcsoport fékmechanika részlegének meghatározó szállítójává nőtte ki magát, aminek eredményeképpen újabb fékmechanika termékek konstrukciós- és gyártási felelősségét kapja meg.

A továbbiakban várható a szerelési mélység csökkenése, valamint a mind nagyobb outsourcing-részarány realizálása a gyártási területeken, egyre szigorúbb önellenőrzési rendszer mellett.

Mindezzel párhuzamosan a cég tervezi az általa fejlesztett és gyártott termékek tesztelési lehetőségeinek kibővítését, valamint az egyre szélesebb szerviztevékenység folytatatását.

Mindez lehetővé teszi, hogy a gyártmányokat folyamatosan figyelemmel kísérjék, valamint a teljes élettartamra szóló hibátlan, biztonságos működést biztosítsák. Ez a növekvő és megújuló tendencia a piac területén a Knorr-Bremse számára a jövőben is optimális pozíciót tesz lehetővé az üzleti életben.

 

 

Jelenlegi álláslehetőségek:

 

        Művezető

Fényképek:

 Heidenhain Magyarországi Képviselete
Város: 1239. Budapest
Utca: Grassalkovich út 255. 1968
Telefon: 06 1 421-0952
Fax: 06 1 421-0953
Mobil:
Weblap: www.heidenhain.hu
E-mail: info@heidenhain.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - fémmegmunkálás
        *  Ipar - műszer, alkatrészgyártás
        *  Ipar - üzemek, gyárak
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

A HEIDENHAIN útmérőket, szögelfordulásmérőket, forgóadókat, számjegyes helyzetkijelzőket és NC vezérlőket fejleszt és gyárt. A HEIDENHAIN termékeit a szerszámgépgyártók, valamint az ipari automatizálás - különösen a félvezetőipar és az elektronikai ipar - berendezéseit és gépeit gyártók számára szállítja. 

A folyamatos törekvés a legmagasabb műszaki szinvonalú és megbízhatóságú termékek gyártására, a felhasználókkal való szoros kapcsolattartás és a gyakorlatiasság képezik a munka alapját a HEIDENHAIN-nél. A kiemelkedő méréstechnikai szakértelmet bizonyítják a speciálisan a felhasználók részére kidolgozott út- és szögelfordulásmérési megoldások. Ide tartoznak a világ számos szabványügyi laboratóriuma számára kifejlesztett és előállított mérő- és ellenőrző készülékek éppúgy, mint a különféle csillagászati teleszkópok és műholdvevő antennák szögelfordulásmérői. Természetesen az ezek gyártása során szerzett tapasztalatok a sorozatgyártású termékekben is megjelennek. 

A HEIDENHAIN mindig nagy súlyt fektetett egyrészt a tudománnyal és a kutatással, másrészt a felhasználókkal és a vevőkkel való folyamatos tapasztalatcserére. Ma a HEIDENHAIN a világ 43 országában - többnyire saját leányvállalataival - képviselteti magát. Az értékesítő mérnökök és a szervíztechnikusok az adott  ország nyelvén a helyszínen segítik a felhasználókat tanácsadói és vevőszolgálati tevékenységükkel. 

Fényképek:

 Material
Város: 1239. Budapest
Utca: Ócsai út 10. 1998
Telefon: 06 1 286-0363, 06 1 286-0365
Fax: 06 1 286-0364
Mobil:
Weblap: www.material.hu
E-mail: info@material.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - üzemek, gyárak
        *  Ipar - vegyipar
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

A szövetkezet 1949-ben alakult. A kisipari szövetkezeti szintről az elmúlt 50 évben fokozatosan a hazai vegyipar egyik jelentős középüzemévé fejlődött. Az ezredfordulón a létszám 75 fő, mely részben aktív szövetkezeti tagokból, részben alkalmazottakból áll. Az éves árbevétel, szintén ebben az időszakban meghaladta az 1 milliárd forintot.

A cég tevékenységét kezdetben különféle aroma anyagok, olajfestékek gyártása jellemezte, később intermedierekkel bővült. Az ötvenes évek végén hazai viszonylatban elsőként valósította meg a telítetlen poliészterek gyártását. Az elmúlt évtizedekben akrilát, valamint akrilát-sztirol bázisú vizes műanyag diszperziók széles skáláját fejlesztette ki a textil-, bőr- és festékipar számára. Időközben egy újabb irányváltás következett be, piacra kerültek a különféle saját fejlesztésű egykomponensű szilikon bázisú tömítő paszták. Ezek a termékek ma is meghatározók a szövetkezet életében. Később felvette programjába különféle takarmány- és gumiipari antioxidánsok fejlesztését, melyekből napjainkban egy TMQ típusú gumiipari öregedés-gátló vált vezértermékké a szövetkezet gyártmánystruktúrájában. 
 

A szövetkezet fejlődését innovációra érzékeny, jól képzett szakemberek következetes fejlesztő munkája biztosítja, termékeinek magas műszaki színvonalát számos szabadalom fémjelzi.

Termékeink

Szövetkezetünk termékpalettája a piaci kihívásoknak megfelelően módosult. Az évek során  a lakossághoz szánt termékeink, -festékek, ragasztók, tömítők-  mind tartalmukban, mind megjelenésükben követték a fogyasztói igényeket. Az ipari intermedierek gyártásában két fő termékcsoportunk -gumiipari öregedés gátló és poliakrilát diszperziók- gyártása Magyarországon kizárólag vállalatunknál folyik. 

Festékek, ragasztók 
 

Akropenta márkanév alatt gyártott palafestékünk ma is egyedülálló a hazai piacon. Mivel a vizes diszperziós festékek, ragasztók egyik fő komponensének gyártója is vagyunk, így termékeink az egyedi kihívásoknak is meg tudnak felelni. Így tudtunk kifejleszteni égésgátló festékeket, vagy üvegtapéta festékeket és ragasztókat.
 
Tömítőpaszták
 

A Material termék választékában könnyen megtalálhatja a műszaki problémájához a legmegfelelőbb elasztikus tömítő, illetve ragasztóanyagot, legyen az

- olcsóbb akrilát bázisú építőipari ragasztó, tömítő

- lágyabb, jól tapadó szilikon tömítő

- hagyományos acetát rendszerű 100% szilikon termék

- penész- és gombásodás mentes szaniter fugázók

- korrózió  érzékeny közegbe használható (terméskő, réz) neutrális szilokon

A FUGASZIL® márkanév mögött több mint 25 év szakmai tapasztalat áll!
 
Poliakrilát diszperziók
 

Magyarországon kizárólag cégünk foglalkozik poliakrilát diszperziók gyártásával. Termékpalettánkon megtalálhatók a festékgyártásban elterjedten használt sztirol-akrilsavészter kopolimerek, de a sztirolmentes akrilsav-észterek is. Ezen termékeinket az ipar legkülönbözőbb területein -építőipar,  textilipar, festékgyártás, ragasztás- használják.
 
 Matoflex TMQ

Öregedés gátló antioxidáns. Nagy mennyiségben használt gumiipari segédanyag különféle gumitermékek (abroncs, műszaki gumik) gyártásánál.

Fényképek:

 Fortuna Ponyva Kft.
Város: 1239. Budapest
Utca: Grassalkovich út 294. 2022
Telefon: 06 1 289-0888
Fax: 06 1 289-0528
Mobil: 06 20 988-9795
Weblap: www.fortuna-ponyva.internettudakozo.hu
E-mail: info@fortunaponyva.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - üzemek, gyárak
        *  Jármű - ponyva
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
        *  Szolgáltatás - reklám, grafika
Bemutatkozás:

Cégbemutató:


A Fortuna Ponyva Gyártó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2003. tavaszán alakult. Telephelyünk 1239 Budapest, Grassalkovich út 294. A fővárosból és környékéről is jól megközelíthető terület.
Az itt dolgozó emberek már több mint 10 éve a ponyvás szakterületen tevékenykednek, így a Kft. Szakirányú végzettséggel valamint széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekkel áll ügyfelei rendelkezésére.
A Fortuna Ponyva Kft. Pontos határidőbetartást és magasszintű szolgáltatást nyújt ügyfelei számára a következő területeken.
Járműponyvázások ( belföldi illetve nemzetközi kivitelben is )

Vasszerkezeti munkák igény szerint: ( teherautók, terepjárók, kamionok, utánfutók stb.)

Különböző reklámfelületek (molinók, táblák ) méretre készítése, bekonfekcionálása

Egyedi reklámok, logók tervezése, kivitelezése számítógépes betűkivágással

Könnyűszerkezetes ponyvagarázsok (különféle méretben és színben )

Javítási munkálatok: Kamionok, teherautók, utánfutók stb.sérüléseinek javítása, és az esetleges tartozékok cseréje

Teraszok, pavilonok lefedése,téliesítése, meglévő tartószerkezetek beponyvázása

Kárpitos és bőrözési munkák ( bútor, autó, hajó, jet-sky, veteránautók…stb. )

Takaróponyvák gyártása
 
 

Fényképek:

 RITOK Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.
Város: 1237. Budapest
Utca: Meddőhányó u. 1-3. 2046
Telefon: 06 1 283-8810
Fax: 06 1 421-0821
Mobil: 06 30 311-8740/41
Weblap: www.ritok.hu
E-mail: info@ritok.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - építőanyag, tűzelőanyag
        *  Építőipar - fa, fűrészáru
        *  Építőipar - nyílászárók
        *  Építőipar - szigetelés
        *  Ipar - üzemek, gyárak
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
Bemutatkozás:


A Ritok Bt-t 1992-ben alapítottuk. Átlagosan 8-9 fővel dolgozunk. A minőségi fa nyílászárók és korszerű Wymar tip. belga műanyag nyílászárók gyártásához, értékesítéséhez, nyílászárók beépítéséhez  szükséges nagy tapasztalatú  szakemberekkel, modern gépekkel rendelkezünk.

Tevékenységi körünk: minőségi fa nyílászárók gyártása, minősített műanyag nyílászárók gyártása, ablakok gyártása, fa ablakok, műanyag ablakok, nyílászáró csere, ablakcsere, nyílászáró beépítés, nyílászáró kereskedelem, bukó-toló ajtó, emelő-toló ajtó, hőszigetelt harmonika ajtó, egyedi nyílászárók, minőségi nyílászárók, minőségi beltéri ajtók,

Célkitűzéseink közül a legfontosabbak: Minőségi és műszaki színvonal folyamatos emelése, minősített alapanyagok felhasználásával, automatizálással. Vállalkozásunk erényei nem csupán a minőség, a pontosság, a rugalmasság, hanem a technológiai fejlesztések miatt  alacsonyabb ár más cégek  hasonlóminőségű nyílászáróival  szemben. Az egyedi nyílászáró szerkezetek emellet még  olcsóbbak! Ehhez kapcsolódik még ingyenes tanácsadás, gyártás előtti felmérés.   Termékeinket szükség esetén beépítjük. 

Annak eldöntése, hogy mi az olcsó, nem egyszerű. A nyílászárókat több tíz évre kell tervezni, vásárlás előtt szakemberektől tanácsot, a gyártóktól évekre visszamenő referenciákat kérni. Több terméket kell kipróbálni, összehasonlítani, nem csak az árakat, hanem a hő- és hangszigetelést, lég- és vízzárást, biztonságot, szín és formatartást, kezelhetőséget, vasalatot, kilincseket, a beépítés módját és összes költségét, garanciákat. A mai magas  - és a drasztikusan emelkedő energia árak mellett a jobban hőszigetelt nyílászárók helyett az olcsóbb választása ésszerűtlen költekezés lenne.

Egész éveben akciózunk valamit! Érdemes személyesen felkeresni bennünket, de e-mailban, faxon is adunk méretarányos rajzzal ellátott részletes árajánlatot.

Munkánk nagymértékben a bizalomra épül, de árajánlataink precízen tartalmazzák mindazt amit kínálunk és vállalunk.  Megrendelőink elégedettségének köszönhető, hogy jövőre társaságunk alapításának 15. évfordulóját ünnepelhetjük. Reméljük Önt is közöttük üdvözölhetjük. 

 

Fényképek:

 Várnagy Műanyagipari és Kereskedelmi Bt.
Város: 1237. Budapest
Utca: Szilágyi Dezső u. 99. 2079
Telefon: 06 1 283-8764
Fax: 06 1 283-8764
Mobil:
Weblap:
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - műanyagipar
        *  Ipar - üzemek, gyárak
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - reklám, grafika
Bemutatkozás:

Cégünk fő tevékenységi köre:

  • hőre lágyuló műanyagok fröccsöntése 100g-ig
  • reklámtárgyak gyártása
  • bérmunkavállalás
Fényképek:

 Unifilter Szűréstechnika Kft.
Város: 1239. Budapest
Utca: Grassalkovich út 255. 2126
Telefon: 06 1 287-0588
Fax: 06 1 287-0588
Mobil:
Weblap: www.uni-filter.hu
E-mail: unifilterbp@vnet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - műszer, alkatrészgyártás
        *  Ipar - üzemek, gyárak
        *  Jármű - alkatrész, kiegészítő
Bemutatkozás:

Cégünk 1991-ben alakult magáncég, amely tehergépkocsikhoz, mezőgazdasági- és építőipari gépekhez valamint az ipari üzemek, gyárak hidraulikus rendszereihez nagyteljesítményű szűréstechnikai termékek forgalmazásával és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik.


Partnereinkként a világ legkiválóbb gyártóit tudhatjuk magunk mögött.
Közülük a legjelentősebb a Fleetguard szűrőgyár, amelynek magyarországi képviseletét cégünk látja el.A Fleetguard a dízelmotorok szűréstechnológiájának specialistája.
A világ legnagyobb választékát nyújtja ezen a területen. Bővebb információ
 (termék ismertetőt, cikkszám azonosítást, új fejlesztésekről készült beszámolókat...)
A Fleetguard leányvállalatként működő Separation Technologies az ipari hidraulikus rendszerek nagyteljesítményű szűrőinek gyártója.Partnereink igényeinek minél magasabb szintű kielégítéseérdekében fő beszállítóink termékválasztékát kiegészítettük további szűrőspecialista cégek termékeivel (Eppensteiner, Internormen, Lohmann, Profitlich, Reggeltechnik, RRR, Schupp, Plánét Filters). így vevőink számára az ország legszélesebb szűrőválasztékát nyújtjuk tehergépkocsikhoz, mezőgazdasági- és építőipari gépekhez valamint az ipari üzemek, gyárak hidraulikus rendszereihez.
Központi raktárunkban több mint 1800 féle szűrő található, amelyből vevőink igényeit munkanapokon 24 órán belül teljesíteni tudjuk az egész ország területén gyorsposta segítségével, melynek költségeit magunkra vállaljuk. Ügyfélszolgálati munkatársaink telefonon, telefaxon, vagy e-mailben állnak partnereink rendelkezésére műszaki-, rendelési- és szállítással kapcsolatos kérdések megválaszolásában. Vevőszolgálati munkatársaink személyes megkereséssel a helyszínen is partnereink rendelkezésére állnak szűréstechnikai problémák megoldásában.

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.