Soroksár
    Soroksár
Soroksár   - Szórakozás, vendéglátás
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
éttermek pizzériák és pékségek rendezvények, események
kávézók, csokizók
 
  rendezvények, események
 
 Concierge Kft.
Város: 1237. Budapest
Utca: Maros u. 170. 1904
Telefon: 06 1 421-5431
Fax: 06 1 421-5431
Mobil: 06 20 331-6574
Weblap: www.concierge.hu
E-mail: kulcs@concierge.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - üzleti partner
        *  Szolgáltatás - vállalkozás
        *  Szórakozás, vendéglátás - rendezvények, események
        *  Utazás, üdülés - utazási irodák
Bemutatkozás:

Rólunk

A Concierge® Kft. 2000. szeptember végén alakult meg azzal a szándékkal, hogy Magyarországon egyedülálló, komplex szolgáltatást nyújtson, s meghonosítsa az USA-ban és Nyugat-Európában kedvelt concierge szolgáltatásokat. A céget 4-5 csillagos szállodákban dolgozó szakemberek alapították és megalakulásakor különböző cégek általános és egyedi igényeit elégítették ki. Kicsit többet, mint egy konferencia-, utazásszervező, kicsit többet, mint egy marketingcég, és kicsit többet, mint egy party service.

A jelentkező igényekhez igazodva a céges szolgáltatások mellett magánszemélyek kérését is teljesítették, így alakult ki a Corporate Concierge mellett a Lifestyle Concierge.

A tulajdonosok Görög Rudolf és Terényi Zoltán közel két évtizedes szállodai tapasztalat után vallják, olyannyira nyitottnak kell lenniük a világ fejlődésére, hogy azonnal naprakész megoldásokkal tudjanak szolgálni partnereik még csak gondolatban meglévő újabb és újabb igényeire is. A cégfejlesztés következő lépcsőfokát jelentette ezért 2005-ben a HurráNyaralunk.hu Kft-vel kötött stratégiai megállapodás, melynek egyik eredménye a Ferihegy 1. Terminálon üzemelő HN Tourist Service Budapest Utazási Iroda: Travel Service.

A Concierge® tulajdonosai hisznek az emberi tényező fontosságában és abban, hogy csak megfelelő szakmai tudással, profizmussal és kellő rugalmassággal lehetnek hosszútávon eredményesek. Ez a filozófia és a szállodai tevékenységekhez, kiemelten a szállodaportákhoz fűződő szoros kapcsolat és szakmai ismeret hozta el az újabb fejlődési lehetőséget. 2006-ban a cég tevékenységi körét kiegészítve és a szükséges engedélyeket megszerezve munkaerő-kölcsönzésbe - Outsourcing Concierge - kezdett olyan speciális, szállodai szakképzettséget igénylő területeken, mint például a szállodai porta vagy rendezvények vendéglátásának színvonalas kiszolgálása.

Átlagos vagy éppen nem mindennapi kéréseit tapasztalt munkatársaink teljesítik, számunkra lehetetlen nem létezik, bárhol, bármikor, bármilyen kéréssel forduljon is hozzánk.

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.